torsdag 26 november 2009

Strömfritt

I veckan som gått har jag haft strömavbrott i tre dagar. Det tog ytterligare en dag att få igång Tv: n och Datorn Eftersom det Också en av dessa dagar kom en åskknall som slog ut Bredband och modem, fastän det Inte var någon ström i ledningarna vid tillfället. Med Strommen försvinner även vatten och värme, men som tur är har jag en brunn att hämta vatten i och mycket ved att Elda med i spisen. Många stearinljus har jag också plus det senaste numret av Jeanne d `Arc Living som jag läste I stearinljusets sken. November Har varit en solfattig månad, men en av de timmar med sol fotade jag Mitt gäst / arbetsrum.
Välkommen in i ljuset









Är det någon som kan tipsa mig vad det är för fel, för när jag skriver kommer det stora bokstäver mitt i alltihop. Nu ger jag upp
Ha det gott
Kram

måndag 16 november 2009

Lite förberedelser inför julen

I år skall Camilla och jag vara med på två julmarknader. Dels skall vi vara med i Hamburgsund den 5 dec och så skall vi vara med på Gårdarnas Julmarknad i Ljungbytorp den 12 december. Torsdagen den 26 november har vi som vanligt vår mingelkväll i butiken, då serverar vi bubbel med tilltugg. Julen närmar sig verkligen med stormsteg. I helgen köpte jag de första hyacinerna för i år och satte in. Det doftar underbart. Lite tidigt men det gör inget.

Några hemtrevnader får också plats på bordet.

Igår var här ett strålande väder med sol och nästan helt vindstilla. Så här såg det ut vid havet då Pricken och jag gick till jobbet.

Ha en fin dag

torsdag 12 november 2009

Redan jul vid sjöboden

En kväll i förra veckan hade två av mina barnbarn och jag en pysselkväll. Vi hade jättemysigt och det blev en hel del små jultomtar och änglar gjorda. Det blev också många härliga skratt medan vi pysslade, åt pepparkakor och drack julmust.
Idag har jag varit vid sjöboden och fotograferat några av våra alster.
Här är en liten tomtefamilj


Det här är kottebarn som jag lagt i en liten fågelbur som vi säljer i butiken.
Om man klickar på bilden ser man kottebarnens ansiken, de är så söta...

Lite julrosor i fina påsar med en fransk juldikt fick också följa med till sjöboden.

Jag tog även med en del badsaker. Lite kallt kan tyckas , men om man badar bastu och sedan hoppar i plurret kan det gå an.

Jag badade inte.........
Kram och ha det gott i novembermörkret

söndag 8 november 2009

En strimma ljus i mörkret


I Veckan som gått har det mest varit mulet och grått. Nu har jag satt upp lite extra ljus i pergolan. Det lyser så fint därute på kvällen.

Jag tände även lite levande ljus därute idag på dagen.

Ha en fortsatt skön söndag. Själv skall jag ut och klyva ved.
Kram

onsdag 4 november 2009

Fin hortensiakrans

I tisdags var jag ett ärende till Göteborg och då passade jag på att gå in på Blomrum.Det är en liten fin blometerbutik som ligger mitt i centrum. Denna gång köpte jag en sådan fin hortensiakrans. Den hade så vackra färger så jag kunde inte motstå den.


Idag skall Camilla o jag städa och dona i butiken.
Ha en fortsatt bra dag
Kram